Vloerverwarming Antwerpen

Elektrische vloerverwarming Antwerpen

Zowel bij nieuwbouw als renovatie regio Antwerpen wordt er steeds meer gekozen voor vloerverwarming. Vloerverwarming is één van de meest zuinigste manieren om je woning te verwarmen. Het is mooi, want er zijn geen radiatoren. En de warmte is gevoelsmatig aangenamer dan verwarming met radiators.

Daarnaast vergt het weinig onderhoud en het is ook gezonder voor uw gezin doordat de lucht in uw woning minder droog zal zijn en hierdoor is er minder stof aanwezig en meer negatieve iconen die goed zijn voor de gezondheid van mensen, dieren en planten.

Vloerverwarming met warmtepomp regio Antwerpen?

Net zoals klassieke radiatoren wordt vloerverwarming opgewarmd door warm water. U kunt dit dus combineren met een warmtepomp. Dit levert je zeer interessante voordelen, zowel qua E-peil als financieel. Daarom wordt vloerverwarming met warmtepomp ook wel het verwarmingssysteem van de toekomst genoemd.

Benieuwd? Lees meer over één van onze bijna energie neutrae woning.

Installateur vloerverwarming Antwerpen

Laat u bijstaan door een ervaren installateur in Antwerpen. Door mijn jarenlange ervaring weet ik als installateur meteen wat de aandachtspunten zijn bij elk type verwarming, warmtepomp, project en gebouw.

 1. Wij gebruiken voor uw installatie alleen componenten van topkwaliteit. De meerlagige PEOC® DOWLEXTM-buizen zijn de beste op de markt en absoluut lekvrij.
 2. Ze worden uitgelegd op een rasterfolie. Alle gebruikte koppelstukkenvoor de aansluitingen van collectoren en warmtepompen zijn gemaakt uit kunststof of koper.
 3. Wij adviseren u om vloerverwarming te leggen in de volledige woning (en niet alleen in de woonruimten). Zo bent u zeker van een comfortabele, gelijk verdeelde warmte in het hele huis.
 4. Via een buitenvoeler wordt de temperatuur van het verwarmingstoestel bijgesteld in functie van de buitentemperatuur voor een optimaal energieverbruik. Het systeem past zich supersnel aan een de soms grillige temperatuurverschillen in België. U hebt het dus nooit te warm of te koud. Het systeem zorgt er zelf voor dat de binnentemperatuur constant blijft op de temperatuur die u zelf hebt ingesteld.
 5. Ik bereken voor u het nodige vermogen en maak voor u een volledige offerte op maat,  met vloerisolatie, randisolatie en nodige wapening van de vloerplaat.

Of wat dacht u van plafond- of muurverwarming? Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook bij renovaties is dit in bepaalde gevallen een meer dan interessant alternatief.

Gratis adviesgesprek regio Antwerpen

Bel mij of vul ons contactformulier in op de website en ik contacteer u voor een vrijblijvende afspraak te maken bij u thuis regio Antwerpen.. Tijdens dit gesprek brengen we uw woning en uw wensen in kaart en adviseer ik u over alle mogelijkheden zoals een eventuele combinatie met warmtepomp. Daarbij hou ik altijd rekening met een goede balans tussen kosten, rendement en terugverdientijd.

Vragen?

  Rudy Cuyvers
  vloerverwarming installateur
  vloerverwarming aanleggen
  vloerverwarming leggen
  Vloerverwarming plaatsen
  vloerverwarming plaatsen
  Heliotherm warmtepomp
  vloerverwarming met warmtepomp

  Tagshout, houten, radiator, radiatoren, vloerverwarming Antwerpen, regio Antwerpen, installateur, installatie, installeren, laten installeren, aanleggen, leggen, zelf leggen, laten leggen, prijs, prijs m2 , kostprijs, prijzen, kost, elektrische vloerverwarming, laminaat, parket, vloer, welke vloer, droogbouw, steen, stenen, tegels, renovatie, thermostaat, infrezen, ontluchten, aansluiten, als hoofdverwarming, aansluiten op zonneboiler, met zonneboiler, vloerverwarming met warmtepomp, warmteboiler, warmptepomp, slaapkamer, dikte, voordelen, nadelen, koeling, leiding, leidingen, badkamer, woning, huis, …

  Maandag tot vrijdag

  t. 014 37 06 50
  g. 0473 29 47 53
  Fax: 014 71 82 08