Airconditioning

Airco zorgt uiteraard voor aangename kamertemperaturen in de zomer. Maar in combinatie met een warmtepomp kan u deze ook gebruiken om woning extra verwarmen. Daarnaast zorgt airconditioning voor een optimale balans tussen lucht, temperatuur en vochtigheid in je woning.

Airco installateur regio Antwerpen & Limburg

Op zoek naar een airconditioning installateur regio Antwerpen & Limburg (Zoersel, Ranst, Herentals, Geel, Westerlo, Lille, Turnhout, Mol, Balen, Lommel, Bree, Peer, Genk, …) ? Dan zit u hier op de juiste website!

Airco laten plaatsen

Airconditioning zelf plaatsen houdt bepaalde risico’s in, als het niet correct geïnstalleerd wordt verbruik je mogelijk veel te veel energie om je woning te verkoelen. Het is dan ook aan te raden om je airco te laten plaatsen door een erkend installateur.

Bent u een doe-het-zelver? Dan kunnen we u begeleiden zodat u deel van het werk zelf kan doen, u bespaart kosten en wij controleren waardoor u toch zeker bent dat alles volgens de regels van de kunst is geplaatst.

Airco met warmtepomp

Airco is vanzelfsprekend aangenaam in de zomer,  maar laten we eerlijk zijn dat we hier in België niet altijd lange periodes hebben met warme droogtes en luchtvochtigheid.

Airconditioning mag niet enkel koelen maar moet ook altijd een efficiënte warmtepomp zijn. De warmtepomp airco in bijvoorbeeld je slaapkamer brengt tijdens warme nachten verkoeling en verwarmt op frisse avonden.

Deze warmtepomp airconditioning die je vandaag laat installeren, gebruik je met gemak driekwart van het jaar.

Gratis adviesgesprek

Bel mij of vul ons contactformulier in op de website en ik contacteer u voor een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens dit gesprek brengen we uw woning en uw wensen in kaart en adviseer ik u over alle mogelijkheden. Daarbij hou ik altijd rekening met een goede balans tussen kosten, rendement en terugverdientijd.

Vragen?