Airconditioning – Airco Antwerpen

Airco zorgt uiteraard voor aangename kamertemperaturen in de zomer. Maar airco met een warmtepomp kan u ook gebruiken om woning extra mee te verwarmen. Daarnaast zorgt airconditioning voor een optimale balans tussen lucht, temperatuur en vochtigheid in je woning.

Airco installateur Antwerpen

Op zoek naar een airconditioning installateur in Antwerpen. Dan zit u hier op de juiste website! Door mijn jarenlange ervaring als installateur weet ik meteen alle aandachtspunten te leggen voor uw airco installatie.

Airco laten plaatsen Antwerpen

Airconditioning zelf plaatsen houdt bepaalde risico’s in, als het niet correct geïnstalleerd wordt verbruik je mogelijk veel te veel energie om je woning te verkoelen. Het is dan ook aan te raden om je airco te laten plaatsen door een erkend installateur.

Airco met warmtepomp Antwerpen

Airco is vanzelfsprekend aangenaam in de zomer,  maar laten we eerlijk zijn dat we hier in België niet altijd lange periodes hebben met warme droogtes en luchtvochtigheid.

Airconditioning mag niet enkel koelen maar moet ook altijd een efficiënte warmtepomp zijn. De warmtepomp airco in bijvoorbeeld je slaapkamer brengt tijdens warme nachten verkoeling en verwarmt op frisse avonden.

Deze warmtepomp airconditioning die je vandaag laat installeren, gebruik je met gemak driekwart van het jaar.

Ventilatie laten plaatsen regio Antwerpen

Woningen zijn tegenwoordig zo sterk geïsoleerd en in sommige gevallen zelfs bijna energie neutraal (BEN-woningen) waardoor de lucht in huis amper nog naar buiten kan. Er is een probleem met de ventilatie. Dit is problematisch voor de luchtkwaliteit in de woning.

Airco & ventilatie met een warmtepomp

Via een warmtepompboiler kan je de warmte van de afgevoerde lucht recupereren. Afhankelijk van het soort toestel zal de opgewekte warmte van de warmtepomp nuttig gebruikt worden voor de naverwarming van de ventilatielucht en/of het opwarmen van het sanitair warm water.

Dit levert uiteraard ook weer een besparing op de energiefactuur en zorgt ervoor dat je een aantal E-peil punten kan winnen om je woning zo energiezuiniger te maken.

Gratis adviesgesprek in Antwerpen

Bel mij of vul ons contactformulier in op de website en ik contacteer u voor een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens dit gesprek brengen we uw woning en uw wensen in kaart en adviseer ik u over alle mogelijkheden. Daarbij hou ik als installateur altijd rekening met een goede balans tussen kosten, rendement en terugverdientijd.

airco

Vragen?

  Tags: ventilatie Antwerpen, ventilatie laten plaatsen, ventilatie installateur Antwerpen, ventilatiesystemen Antwerpen, airconditioning, airconditioning installateur, airco Antwerpen, laten plaatsen, airconditioning laten plaatsen, airconditioning herstellen, airco systemen, airco installateur Antwerpen, airco met warmtepomp, ventilatie met warmtepomp, specialist, herstellen Antwerpen, ventilatie herstellen Antwerpen, airconditioning herstellen, warmtepomp, met warmtepomp, …

  Regio Limburg & Antwerpen:

  Lommel, Bree, Peer, Mol, Balen, Geel, Herentals, Zoersel, Turnhout, …

  Ma-Vrij:
  t. 014 37 06 50
  g. 0473 29 47 53
  Fax: 014 71 82 08