Warmtepomp met zonneboiler & zonnepanelen regio Oud Turnhout

Warmtepomp Oud Turnhout – Zonneboiler Oud Turnhout

Het beste rendement bereik je door een warmtepomp met zonnepanelen & een zonneboiler te combineren. Door deze combinatie hebben wij een BEN-woning gerealiseerd met een E-peil van 14 punten !

Warmtepompen Oud Turnhout

Afhankelijk van het soort warmtepompen, kan er veel verschil op het te investeren bedrag. Bovendien is het ook mogelijk om voor een warmtepompen subsidies aan te vragen.

Warmtepomp installateur Oud Turnhout

U gaat bouwen of verbouwen? Nieuwe verwarmingsinstallatie? Uw oude centrale verwarmingsinstallatie wegdoen of hergebruiken? U wilt een laag zo mogelijk E-peil, een lagere energiefactuur en hoger rendement? Laat u bijstaan door een ervaren installateur. Door mijn jarenlange ervaring weet ik meteen wat de aandachtspunten zijn bij elk project en gebouw. Ik denk met u mee naar de beste oplossing met oog op installatie, kostprijs & terugverdientijd.

Warmtepomp combineren met zonnepanelen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke totaaloplossing voor verwarming én elektriciteit? Dan kunt u bij Rudy CUYVERS terecht voor een gecombineerde offerte met warmtepompen voor de verwarming en zonnepanelen & een zonneboiler voor de opwekking van elektriciteit.


Gratis adviesgesprek regio Oud Turnhout

Bel mij of vul ons contactformulier in op de website en ik contacteer u voor een vrijblijvende afspraak te maken. Tijdens dit gesprek brengen we uw woning en uw wensen in kaart en adviseer ik u over alle mogelijkheden. Daarbij hou ik altijd rekening met een goede balans tussen kosten, rendement en terugverdientijd.

Vragen?
Offerte? Afspraak maken?

  warmtepomp met zonneboiler
  warmtepomp met zonneboiler
  warmtepomp met zonnepanelen
  warmtepomp met zonnepanelen
  warmtepomp met zonneboiler & zonnepanelen
  warmtepomp met zonneboiler & zonnepanelen

  Tags: warmtepompen, met zonneboiler, met zonnepanelen, installateur, installatie, prijs, prijzen, kostprijs, kosten, werking, warmtepomp zwembad, warmtepomp combineren met zonnepanelen, warmtepompboiler, nieuwbouw, renovatie, luchtwarmtepomp, warmtepomp met vloerverwarming, vloerverwarming, aansluiten, airco, installeren, rendement, radiotoren, premie, subsidie, subsidies, grond, grondwater, temperatuur, huis, jacuzzi, kopen, koeling, woning, lucht lucht, lucht water, water water, warm water, cv, gasketel, verbruik, bodemwater, … 

  t. 014 37 06 50
  g. 0473 29 47 53
  Fax: 014 71 82 08

  Maandag tot vrijdag